Loading
Na Aerodromu, u našoj poslovnici u Bulevaru kralja Aleksandra 392 ili na Vašoj adresi na teritoriji Beograda
Na Aerodromu, u našoj poslovnici u Bulevar kralja Aleksandra 392 ili na Vašoj adresi na teritoriji Beograda
Fizička lica mogu platiti gotovinom, kreditnom ili debitnom karticom (Prihvatamo MasterCard, American Express, Meastro, DinaCard i Visa kreditne kartice). Pravna lica biznis karticom ili preko tekućeg računa.
Depozit je obavezan i različit je za različite klase automobila i zavisi od toga da li ste uzeli 100% kasko osiguranje bez učešća u šteti ili samo osnovni paket.
Minimum 21 godina i tri godine vozačkog iskustva, vozačka dozvola i lična karta ili pasoš, kao i kreditna kartica ukoliko uzimate auto bez dodatnog osiguranja.
Dodatni vozač se ne naplaćuje, ali su potrebna i njegova dokumenta za sastavljanje ugovora.
Svaki automobil može da ide u inostranstvo BEZ DODATNOG PLAĆANJA, a besplatno Vam je obezbeđen i zeleni karton za zemlje koje to još uvek traže (Bosna i Makedonija).
Kilometraža nije ograničena, ali u cenu je uključeno u proseku 150km/dan. Dodatni kilometri se naplaćuju 10 evro centi po kilometru (0,10€ / km).
Preporučujemo da saobraćajne i parking kazne uplatite sami ili prijavite prilikom vraćanja auta. U svakom slučaju će biti poslate na našu adresu, a mi ćemo morati da prosledimo Vaš ugovor o najmu sudiji za prekršaje, što će Vam izazvati dodatne troškove.
Klijent je obavezan da postupi na sledeći način:

– Da odmah obavesti policiju i Modena Motors rent a car o događaju i da postupi po njihovim instrukcijama
– Da zapiše podatke o drugim učesnicima u nesreći tj. događaju
– Da prilikom vraćanja vozila ispuni izveštaj o nesreći/šteti
– Da napiše kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima se desila nesreća/šteta

Ukoliko ste se opredelili za opciju bez kasko osiguranja, sva šteta nastala na vozilu je Vaša odgovornost. – Ukoliko ste se opredelili za 100% kasko ipak imate odgovornost. Osiguranje ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila,
oštećenje guma i točkova, slomljen ili izgubljen ključ, štete nastale tankiranjem pogrešne vrste goriva i štete nanete svesno.
Takođe osiguranje ne važi ukoliko ste vozili pod dejstvom alkohola, lekova i opojnih droga. Policijski zapisnik je obavezan.