Loading

USLOVI

Željeno vozilo, u zavisnosti od Vaših potreba, možete iznajmiti kratkoročno (do 30 dana) ili dugoročno u trajanju od više meseci. Minimalno trajanje najma je jedan dan / 24 sata.

USLOVI PLAĆANJA Ukoliko iznajmljujete kao fizičko lice troškove najma i sve eventualne dodatne troškove možete platiti gotovinski ili kreditnom karticom. Prihvatamo MasterCard, American Express, DinaCard, Maestro i Visa kreditne kartice. Pravna lica najam plaćaju preko tekućeg računa ili biznis karticom ili gotovinom. Za detaljnije informacije molimo Vas pozovite neku od naših poslovnica.

OSIGURANJE

Pravnu i materijalnu sigurnost obezbeđujete plaćanjem Osiguranja za štete na vozilu (CDW) i Osiguranja za krađu vozila (THW). Tarifni paketi uključuju pokrivanje štete na iznajmljenom vozilu i krađu vozila u toku najma (sa obaveznim učešćem u šteti / krađi do iznosa posebno propisanog za svaku grupu vozila). Prilikom iznajmljivanja vozila možete kupiti i dodatna osiguranja:

  • 1. Lično osiguranje vozača i putnika (PAI)
  • 2. Dodatno osiguranje za štetu na vozilu (SCDW)
  • 3. Dodatno osiguranje za krađu vozila (STHW)

Kupovinom dodatnih osiguranja za štetu i krađu vozila smanjujete iznos učešća u šteti / krađi na minimalmo propisane iznose.

ODGOVORNOST

Međusobna prava i obaveze AC Eureka Rent a Car-a kao Najmodavca i Vas kao Najmoprimca su precizno regulisana Ugovorom o najmu koji se potpisuje prilikom preuzimanja vozila. Primer ugovora možete pogledati ovde.

GORIVO

Automobil dobijate sa punim rezervoarom a troškove goriva sami snosite. U slučaju da ne vratite vozilo sa punim rezervoarom, utrošeno gorivo se naplaćuje prema Opštim i dodatnim uslovima najma vozila.

PREUZIMANJE I DOSTAVA

Vozilo možete preuzeti i vratiti na aerodromu ili Vašoj adresi BESPLATNO na teritoriji Beograda. Za isporuku u nekom drugom gradu se naplaćuje dodatno 1€/km.

NOĆNA ISPORUKA / PRIJEM: (21:00 – 08:00)

Naplaćuje se 15 € u dinarskoj protivrednosti. Praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplaćuje 15 € u RSD

GUBLJENJE KLJUČA

Za gubitak ključa naplaćuje se 150-300 €.

SAOBRAĆAJNE I PARKING KAZNE

Klijent je dužan da plati sve saobraćajne/parking kazne koje su nastale za vreme trajanja najma.